VOORZIENINGEN

De voorzieningen in en rond de kamers

Via de voordeur en een eigen entrée betreedt u met de trap de 1e verdieping waar zich de gedeelde keuken/ wasruimte en het gezamenlijke toilet bevinden. Op de tweede etage bevindt zich de gedeelte badkamer met douche en bad.

Gedeelde Keuken

De gedeelde keuken heeft alle reguliere keukenbenodigdheden en een electrische kookvoorziening met afzuiger. Daarnaast een combi-magnetron (incl. gril/oven), een koelkast/vriezer combinatie en een was-drogercombinatie. Er is een beperkte mogelijkheid om etenswaren en dergelijke op te bergen (keukenkastjes en koelkast/ vriezer), moet echter altijd in overleg met de overige huurders gebeuren.

Gedeelde Badkamer

De gedeelde badkamer is afsluitbaar. Een ruime douche is aanwezig en ook een heerlijk ligbad. Daarnaast zijn er 2 wastafels. Er is een beperkte mogelijkheid om badspullen en dergelijke op te bergen, moet echter altijd in overleg met de overige huurders gebeuren.

Gedeeld Toilet

Valt niet veel bijzonders over te melden, behalve dan dat eenieder er rekening mee moet houden dat het een gezamenlijk toilet is. Dus netjes houden met elkaar.

Veiligheid

Alle kamers en gezamenlijke ruimtes zijn voorzien van eigen sloten en brand-/ koolmonoxidemelders.

Hygiëne

De gebruikelijke schoonmaakspullen zijn voorhanden (w.o. stofzuiger, emmers, bezem, veger en blik, etc.).

Internet / Wifi

Binnen de woning, in de kamers en de gezamenlijke ruimten, kun je gebruik maken van de beschikbare Wifi faciliteit - glasvezel aansluiting.

Respect!

Iedereen moet zich thuis kunnen voelen en doen waar hij / zij zin in heeft. We zijn echter niet allemaal hetzelfde. Voor de duidelijkheid zijn er een paar huisregeltjes opgesteld, zodat we het voor allemaal leefbaar houden.

Overig

Naast schoonmaakspullen is er ook een strijkplank met strijkijzer voor gezamenlijk gebruik voorhanden. Alle kamers zijn afzonderlijk af te sluiten. Plek om de fiets te 'stallen' is voor de woning aan de singel. Parkeren met de auto is betaald in het centrum (op een stukje lopen is vrij parkeren wel mogelijk).

Kamer huren, kamers te huur, kamerverhuur, centrum van Gouda, Gouda centrum, kamers huren gouda, studentenkamers te huur, verhuren van kamers, appartement, woning te huur, kameraanbod, beste kamers in gouda, rooms for rent gouda, studentrooms, condominions, Studeren in Gouda, Rotterdam, Utrecht, Leiden. Studentenhuis, Voordelige kamers, Beste kamers, Beste binnenstad, beste warenmarkt, beste bibliotheek.

Kamers in Gouda

Blekerssingel 29
2806 AB GOUDA

Telefoon: +31 (06) 2248 7044

deze website