Kamers in Rotterdam

Werken en / of studeren in Rotterdam? Huur hier uw (studenten)kamer, studio, appartement. Kamers te huur voor particuliere verhuur en studenten. Kamerhuur en onderhuur. Goedkoop huren en wonen nog geen 20 minuten vanaf Rotterdam Centrum. Woonruimte voor ieder budget!

Werken en / of studeren in Rotterdam. Wonen in Gouda!

De Blekerssingel markeert de grens tussen de rustieke, historische centrum van Gouda en de Kadebuurt, een eigentijdse wijk met een authentiek stratenplan. Het is een rustige woonwijk met veel (vooroorlogse) eengezinswoningen afgewisseld met nieuwbouw. De Kadebuurt heeft vanouds een sterke relatie met het centrum van Gouda. Vele stedelijke voorzieningen liggen op loopafstand zoals een breed scala aan winkels, het NS- en busstation, de schouwburg, de bioscoop en diverse horecagelegenheden.

Niet alleen Gouda, maar ook Utrecht, Rotterdam en Den Haag binnen handbereik!

Gouda is een populaire toeristische stad en dat is het niet voor niets. Met haar vele historische gebouwen (zoals het Stadhuis, de beroemde St. Jan en de vele musea), de vele markten (Gouds Montmartre, de wekelijkse warenmarkt op zaterdag), de vele voorzieningen (schouwburg, cinema, bibliotheek) en het open karakter van de Gouwenaars heeft Gouda al vele prijzen in de wacht weten te slepen.

Wat wellicht niet zo bekend is, is het feit dat zowel hartje Utrecht, hartje Den Haag als hartje Rotterdam vanaf het NS station binnen 20 minuten te bereiken is. De Blekerssingel ligt op nog geen 5 minuten wandelen van het trein- en busstation. Wel het gemak, maar absoluut niet de overlast. Dus niet alleen de studenten van de Hogeschool Driestar Educatief vinden hun weg naar woonruimte in Gouda, maar Gouda is ook een prima (betaalbare) uitvalsbasis voor studenten in Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

CENTRALE LIGGING DUS GOED BEREIKBAAR!

  • Rotterdam Centraal 18 minuten
  • Den Haag Centraal 18 minuten
  • Utrecht Centraal 19 minuten
Wonen aan de Blekerssingel in Gouda

Rotterdam, studeren en werken in deze trendy stad aan de Maas!

Rotterdam is de laatste uitgegroeid tot één van de topbestemmingen in de wereld! Toonaangevende media zoals Lonely Planet, de New York Times en de Rough Guide hebben Rotterdam opgenomen in hun lijstjes met steden die je bezocht moet hebben! Waar Rotterdam vroeger bekend was om de haven staat Rotterdam tegenwoordig bekend om de moderne de moderne architectuur die overal te vinden is, zoals de schitterende Erasmusbrug, de kubus woningen en de sprankelende markthal.

Attracties en musea in Rotterdam :In Rotterdam vind je vele bekende attracties zoals de Spido, de Euromast, ss Rotterdam, en Diergaarde Blijdorp. Ook op het gebied van cultuur is er in Rotterdam veel te beleven met vooraanstaande musea zoals het Boijmans - Van Beuningen, het Wereldmuseum en de Kunsthal. Daarnaast organiseert Rotterdam het hele jaar door grote festivals en evenementen, zoals het Zomercarnaval Rotterdam en de Marathon.

Rotterdam: de stad van moderne architectuur, festivals en winkelen! Rotterdam is een dynamische metropool, die wereldwijde bekend staat om de grote haven, maar de stad aan de Maas heeft de laatste jaren echter ook een grote naam opgebouwd vanwege Winkelcentrum Alexandrium, de winkels in het centrum van Rotterdam en de schitterende overdekte Markthal zijn 7 dagen per week open. Na het shoppen kun je bijpraten in een van de uitstekende restaurants of trendy clubs die Rotterdam te bieden heeft. Rotterdam staat ook voor gastvrijheid met een breed aanbod van Bed & Breakfast en hotels.

Werken en / of studeren in Rotterdam? Huur hier uw (studenten)kamer, studio, appartement. Kamers te huur voor particuliere verhuur en studenten. Kamerhuur en onderhuur. Goedkoop huren en wonen nog geen 20 minuten vanaf Rotterdam Centrum. Woonruimte voor ieder budget!, kamers in rotterdam, kamerhuur rotterdam, huren in rotterdam, studentenkamers in rotterdam, kamers te huur, studio huren in rotterdam, goedkope woonruimte in rotterdam, voor ieder budget, appartement huren in rotterdam, particulieren verhuur, studentenkamers in studentenhuis, kamer gezocht in rotterdam, studentenhuisvesting, antikraak huisvesting, rotterdam centrum, Stadscentrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Blijdorp, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, Kop van Zuid, IJsselmonde, Prins Alexander, Charlois, Zuidplein, Hoogvliet, Hoek van Holland

Contactformulier

Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.

Kamers in Gouda

Blekerssingel 29
2806 AB GOUDA

Telefoon: +31 (06) 2248 7044

deze website