Kamerhuur Den Haag

Werken en / of studeren in Den Haag? Huur hier uw (studenten)kamer, studio, appartement. Kamers te huur voor particuliere verhuur en studenten. Kamerhuur en onderhuur. Goedkoop huren en wonen nog geen 20 minuten vanaf Den Haag Centrum. Woonruimte voor ieder budget!

Werken en / of studeren in Den Haag. Wonen in Gouda!

De Blekerssingel markeert de grens tussen de rustieke, historische centrum van Gouda en de Kadebuurt, een eigentijdse wijk met een authentiek stratenplan. Het is een rustige woonwijk met veel (vooroorlogse) eengezinswoningen afgewisseld met nieuwbouw. De Kadebuurt heeft vanouds een sterke relatie met het centrum van Gouda. Vele stedelijke voorzieningen liggen op loopafstand zoals een breed scala aan winkels, het NS- en busstation, de schouwburg, de bioscoop en diverse horecagelegenheden.

Niet alleen Gouda, maar ook Utrecht, Rotterdam en Den Haag binnen handbereik!

Gouda is een populaire toeristische stad en dat is het niet voor niets. Met haar vele historische gebouwen (zoals het Stadhuis, de beroemde St. Jan en de vele musea), de vele markten (Gouds Montmartre, de wekelijkse warenmarkt op zaterdag), de vele voorzieningen (schouwburg, cinema, bibliotheek) en het open karakter van de Gouwenaars heeft Gouda al vele prijzen in de wacht weten te slepen.

Wat wellicht niet zo bekend is, is het feit dat zowel hartje Utrecht, hartje Den Haag als hartje Rotterdam vanaf het NS station binnen 20 minuten te bereiken is. De Blekerssingel ligt op nog geen 5 minuten wandelen van het trein- en busstation. Wel het gemak, maar absoluut niet de overlast. Dus niet alleen de studenten van de Hogeschool Driestar Educatief vinden hun weg naar woonruimte in Gouda, maar Gouda is ook een prima (betaalbare) uitvalsbasis voor studenten in Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

CENTRALE LIGGING DUS GOED BEREIKBAAR!

  • Rotterdam Centraal 18 minuten
  • Den Haag Centraal 18 minuten
  • Utrecht Centraal 19 minuten
Wonen aan de Blekerssingel in Gouda

Den Haag, studeren en werken in de Hofstad!

Den Haag, La Haye, The Hague, 's-Gravenhage. Mauie stad achteâh duh duinen! Den Haag heeft zich van een dertiende-eeuws kasteel aan een duinmeer - de huidige Hofvijver - ontwikkeld tot bestuurscentrum en hofstad van Nederland. Op de terrassen van het Plein in Den Haag spot je bekende politici. Deftig en voornaam zijn Binnenhof, Vijverberg en Kneuterdijk. De Haagse skyline doet eerder Amerikaans aan. Den Haag heeft veel ambassades. Vaak zijn die gevestigd in statige huizen aan chique dreven, lanen en pleinen waar je de negentiende-eeuwse sfeer uit Couperus' oeuvre nog proeft.

Den Haag is een stad waar je om elke straathoek verrast kunt worden. Bekende attracties zijn er te over. Madurodam, Omniversum en Museon zijn met kinderen een must. Natuurlijk neem je in Den Haag ook even een kijkje bij Paleis Noordeinde en shop je daarna in de exclusieve winkels. Sla ook de Passage niet over! Je winkelt er in een zeer bijzondere ambiance. Voor zeventiende-eeuwse kunst ga je naar het Mauritshuis. Aan het Lange Voorhout in Den Haag vind je het briljante en bizarre werk van Escher. Ga naar De Uithof om te karten, skiën, klimmen en meer sportieve uitdagingen te ervaren.

Geel en groen wappert de Haagse vlag in de zeewind! De goudgele Scheveningse stranden zijn beroemd en zeer populair. Voor een ingetogener dag aan zee ga je naar Kijkduin. Groen is Den Haag absoluut! Vind rust in het Zuiderpark, Clingendael en het Haagse Bos. Dat is een van de oudste bossen van Nederland: een overblijfsel van het oerbos dat zich ooit langs de gehele Hollandse kust uitstrekte. In dit groene deel van Den Haag vind je Huis ten Bosch, waar de koningin resideert. Vlakbij Den Haag kun je mooie wandelingen maken door Meijendel, waar op de Waalsdorpervlakte het bekende oorlogsmonument staat.

Studiemogelijkheden in Den Haag : Er zijn volop keuzemogelijkheden als het gaat om opleidingen in De Haag. Of je een MBO opleiding wilt volgen of een HBO opleiding, er is genoeg keuze. Voor verscheidene studierichtingen zijn er keuzes in opleidingen. Het studeren in deze stad is vooral bekend door de opleidingen op het gebied van kunstonderwijs. Maar ook op het gebied van Economie & Business, informatica en IT de wetenschap zijn genoeg keuzes.

Werken en / of studeren in Den Haag? Huur hier uw (studenten)kamer, studio, appartement. Kamers te huur voor particuliere verhuur en studenten. Kamerhuur en onderhuur. Goedkoop huren en wonen nog geen 20 minuten vanaf Den Haag Centrum. Woonruimte voor ieder budget!, kamers in den haag, kamerhuur den haag, huren in gouda, studentenkamers in den haag, kamers te huur, studio huren in den haag, goedkope woonruimte in den haag, voor ieder budget, appartement huren in den haag, particulieren verhuur, studentenkamers in studentenhuis, kamer gezocht in den haag, studentenhuisvesting, antikraak huisvesting, den haag centrum, Archipelbuurt en Willemspark, Zeeheldenkwartier, Schilderswijk, Transvaal, Leidschenveen-Ypenburg, Laak, Loosduinen, Kijkduin en Ockenburgh, Haagse Hout, Benoordenhout, Bezuidenhout, Scheveningen, Regentessekwartier

Contactformulier

Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.

Kamers in Gouda

Blekerssingel 29
2806 AB GOUDA

Telefoon: +31 (06) 2248 7044

deze website