Huren Utrecht

Werken en / of studeren in Utrecht? Huur hier uw (studenten)kamer, studio, appartement. Kamers te huur voor particuliere verhuur en studenten. Kamerhuur en onderhuur. Goedkoop huren en wonen nog geen 20 minuten vanaf Utrecht Centrum. Woonruimte voor ieder budget!

Utrecht, studeren en werken in hartje Nederland!

Utrecht heeft een historisch centrum, dat grotendeels nog door een singel wordt omringd. Van zuid naar noord lopen de Oudegracht en de Nieuwegracht, die uniek zijn vanwege de werven, lage kades waarop de werfkelders van de huizen aan de gracht uitkomen. Utrecht telt na Amsterdam en Maastricht het grootste aantal rijksmonumenten van alle steden in Nederland. Anno 2009 telt de gemeente Utrecht ruim 1400 rijksmonumenten, ruim 1600 gemeentelijke monumenten, 4 archeologische monumenten en 5 beschermde stads-/dorpsgezichten: Utrecht, Utrecht Oost, Utrecht - Zuilen-Elinkwijk, Blauwkapel en Haarzuilens. Het Rietveld Schröderhuis is opgenomen op de Werelderfgoedlijst.

Westelijk van het centrum ligt het station met het aangebouwde winkel- en kantorencomplex Hoog Catharijne, dat sinds het bestaat omstreden is geweest, zowel om zijn architectuur als ook de verloedering die optrad, waardoor het een vrijplaats voor druggebruikers werd. Sinds begin 2000 is er echter veel tijd en geld door de gemeente besteed om dit leefklimaat te verbeteren. In 2006 heeft men hiervoor een Nederlandse en Europese prijs gewonnen. In 2008 is er begonnen met een grootscheepse opknapbeurt van het gehele stationsgebied (zie Aanpak Stationsgebied). Zo zal de singel rondom Utrecht worden hersteld en wordt Vredenburg ingrijpend verbouwd. Ook zal er op het Smakkelaarsveld een kleine haven ontstaan die de singel weer in verbinding brengt met de Leidse Rijn. Sinds begin jaren 80 ligt aan de zuidzijde van de stad Woonboulevard Utrecht, een terrein waarop 63 winkels zijn gevestigd.

Als je kiest voor Utrecht als jouw studentenstad betekend gegarandeerd een leuke studententijd. Utrecht is een hele leuke en bruisende studentenstad. Studeren in Utrecht is dan ook iets wat we je zeker aanraden! Wie voor Utrecht als studiestad kiest, heeft het voor het uitkiezen. Met de Universiteit Utrecht - de grootste en beste universiteit van Nederland - en de Hogeschool Utrecht zijn vrijwel alle opleidingen hier vertegenwoordigd. Ook wat betreft kunstzinnige opleidingen heb je het in Utrecht voor het uitkiezen. De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht is met bijna 100 studierichtingen één van de grotere kunsthogescholen in Europa. Een universiteit die ook zeker niet mag ontbreken is de Universiteit voor Humanistiek. Dit is een hele interessante en leuk universiteit met de mooiste studie: de mens.

Werken en / of studeren in Utrecht. Wonen in Gouda!

De Blekerssingel markeert de grens tussen de rustieke, historische centrum van Gouda en de Kadebuurt, een eigentijdse wijk met een authentiek stratenplan. Het is een rustige woonwijk met veel (vooroorlogse) eengezinswoningen afgewisseld met nieuwbouw. De Kadebuurt heeft vanouds een sterke relatie met het centrum van Gouda. Vele stedelijke voorzieningen liggen op loopafstand zoals een breed scala aan winkels, het NS- en busstation, de schouwburg, de bioscoop en diverse horecagelegenheden.

Niet alleen Gouda, maar ook Utrecht, Rotterdam en Den Haag binnen handbereik!

Gouda is een populaire toeristische stad en dat is het niet voor niets. Met haar vele historische gebouwen (zoals het Stadhuis, de beroemde St. Jan en de vele musea), de vele markten (Gouds Montmartre, de wekelijkse warenmarkt op zaterdag), de vele voorzieningen (schouwburg, cinema, bibliotheek) en het open karakter van de Gouwenaars heeft Gouda al vele prijzen in de wacht weten te slepen.

Wat wellicht niet zo bekend is, is het feit dat zowel hartje Utrecht, hartje Den Haag als hartje Rotterdam vanaf het NS station binnen 20 minuten te bereiken is. De Blekerssingel ligt op nog geen 5 minuten wandelen van het trein- en busstation. Wel het gemak, maar absoluut niet de overlast. Dus niet alleen de studenten van de Hogeschool Driestar Educatief vinden hun weg naar woonruimte in Gouda, maar Gouda is ook een prima (betaalbare) uitvalsbasis voor studenten in Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

CENTRALE LIGGING DUS GOED BEREIKBAAR!

  • Rotterdam Centraal 18 minuten
  • Den Haag Centraal 18 minuten
  • Utrecht Centraal 19 minuten
Wonen aan de Blekerssingel in Gouda

Werken en / of studeren in Utrecht? Huur hier uw (studenten)kamer, studio, appartement. Kamers te huur voor particuliere verhuur en studenten. Kamerhuur en onderhuur. Goedkoop huren en wonen nog geen 20 minuten vanaf Utrecht Centrum. Woonruimte voor ieder budget!, kamers in utrecht, kamerhuur utrecht, huren in utrecht, studentenkamers in utrecht, kamers te huur, studio huren in utrecht, goedkope woonruimte in utrecht, voor ieder budget, appartement huren in utrecht, particulieren verhuur, studentenkamers in studentenhuis, kamer gezocht in utrecht, studentenhuisvesting, antikraak huisvesting, utrecht centrum, binnenstad, Leidsche Rijn, Overvecht, Vleuten-De Meern

Contactformulier

Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.

Kamers in Gouda

Blekerssingel 29
2806 AB GOUDA

Telefoon: +31 (06) 2248 7044

deze website